Quiz Walk Gamla stan: Kornhamnstorg

Från Kornhamnstorg till Storkyrkan

Gå en spännande tipspromenad via mobil i Gamla stan

Tipspromenaden går genom några av Stockholms äldsta kvarter. Kika in i ett kloster, möt en filosof, räkna med romerska siffror, se upp för slagsmål och spana på fasader.

Det var här på Stadsholmen allt en gång började. Öarna vid Mälarens mynning hade ett strategiskt läge och från 1250-talet började en stad växa fram. I myllret av smala gränder och små torg ryms många historier. Och överallt finns medeltida spår ännu kvar.

  • Start: Kornhamnstorg
  • Mål: Storkyrkan
  • Pris: 150 kr lag/mobil

Testa dina kunskaper om Gamla stan!

Stockholm Stories Quiz Walks är en kombination av stadsvandring och frågesport via mobil. Gå själv eller tävla i lag med släkt och vänner. Genom att följa kartor och svara på frågor i mobilen tar ni er från start till mål. Efter varje fråga får ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng och kan se lagets resultat i en topplista. Laget med flest rätt vinner!

Så här funkar det: Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android) för att tävla. Vi rekommenderar 1-3 personer per lag/mobil. Login skickas via sms till beställarens mobil och lagledaren loggar in i tipspromenaden via vår webbapp (inget laddas ner eller sparas i mobilen).

KÖP QUIZ WALK