Quiz Walk Norrmalm: Norrmalmstorg

Från Norrmalmstorg till Klara kyrka

Gå en spännande tipspromenad via mobil på Norrmalm

Den här tipspromenaden går genom Norrmalms äldsta kvarter. Fundera på en fiktiv figur, se upp för tiden, begrunda ett brott mot mänskligheten, möt en världstenor, lär dig stava och klappa en historisk häst.

På 1400-talet anlade hovet en kunglig trädgård på Norrmalm. Här föddes Alfred Nobel och i tidningskvarteren diktade Klarabohemerna. Vid Hötorget samlades bönder och månglerskor för att sälja sina varor. På Kungsgatan restes norra Europas första skyskrapor.

  • Start: Norrmalmstorg
  • Mål: Klara kyrka
  • Pris: 150 kr lag/mobil

Testa dina kunskaper om Norrmalm!

Stockholm Stories Quiz Walks är en kombination av stadsvandring och frågesport via mobil. Gå själv eller tävla i lag med släkt och vänner. Genom att följa kartor och svara på frågor i mobilen tar ni er från start till mål. Efter varje fråga får ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng och kan se lagets resultat i en topplista. Laget med flest rätt vinner!

Så här funkar det: Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android) för att tävla. Vi rekommenderar 1-3 personer per lag/mobil. Login skickas via sms till beställarens mobil och lagledaren loggar in i tipspromenaden via vår webbapp (inget laddas ner eller sparas i mobilen).

KÖP QUIZ WALK