Quiz Walk Kungsholmen: Stadshuset

Från Stadshuset till Polishuset

Gå en spännande tipspromenad via mobil på Kungsholmen

Den här tipspromenaden går genom några av Kungsholmens äldsta kvarter. Kolla in kronorna, fundera över ett kirurginstrument, leta efter inskriptioner, ta hissen, lägg in dig på sjukhus och se upp för snuten.

Hantverkarnas, sjukhusens, industriernas, entreprenörernas och de många innovationernas ö. Stora delar av Kungsholmen var långt in på 1900-talet ännu inte bebyggda. Men genom åren har stadsdelen bidragit med viktiga kunskaper, inte minst inom sjukvården.

  • Start: Stadshuset (Hantverkargatan)
  • Mål: Polishuset (Bergsgatan)
  • Pris: 150 kr lag/mobil

Testa dina kunskaper om Kungsholmen!

Stockholm Stories Quiz Walks är en kombination av stadsvandring och frågesport via mobil. Gå själv eller tävla i lag med släkt och vänner. Genom att följa kartor och svara på frågor i mobilen tar ni er från start till mål. Efter varje fråga får ni reda på om ni har svarat rätt eller fel. När ni har gått i mål får ni era poäng och kan se lagets resultat i en topplista. Laget med flest rätt vinner!

Så här funkar det: Varje lag använder en mobil (iPhone eller Android) för att tävla. Vi rekommenderar 1-3 personer per lag/mobil. Login skickas via sms till beställarens mobil och lagledaren loggar in i tipspromenaden via vår webbapp (inget laddas ner eller sparas i mobilen).

KÖP QUIZ WALK